Diensten van De Adminoor, Administratiekantoor & Belastingadvies in Breda

De Adminoor kent een breed aanbod van diensten op het gebied van financieel administratie en belastingen. Onderstaand vindt u een greep uit het aanbod. Mocht u hierover vragen hebben, neemt u contact op via e-mail info@adminoor.nl
of telefonisch op nummer 076 – 521 69 69.

 

Advies op financieel administratief gebied

Hierbij kunt u denken aan het opzetten van de financiële administratie voor starters; inrichten of reorganiseren van het grootboek van de financiële administratie, opleiden, instrueren en begeleiden van ondernemer/personeel en het maken van managementoverzichten, zodat u als ondernemer een duidelijk overzicht heeft in uw financiële positie.

 

Verzorging van financiële administratie

Wilt u als ondernemer meer tijd overhouden voor ondernemen of vrije tijd, dan kunt de financiële administratie laten verzorgen door De Adminoor, dit bespaart u de kosten van een financieel-administratief medewerker en de aanschaf van een financieel softwarepakket.
Ook kunt u De Adminoor tijdelijk inhuren als uw boekhouder of financieel-administratief medewerker afwezig is.

 

Samenstellen van de jaarrekening

Nadat u een jaar lang als ondernemer heeft gewerkt, wilt u natuurlijk weten of het u financieel ook iets heeft opgeleverd. Dit kunt u bijvoorbeeld opmaken uit een jaarrekening. Hierin staan diversen financiële overzichten, zoals een balans en een verlies & winstrekening.
Voor het samenstellen van uw jaarrekening kunt u bij De Adminoor terecht.

 

Verzorging van belastingaangiftes

Als ondernemer dient u er voor te zorgen dat alle belastingaangiftes op tijd zijn ingediend bij de belastingdienst, denkt u maar aan de omzetbelasting, loonbelasting, inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, etc.
Deze belastingaangiftes kunt u laten verzorgen door De Adminoor.